Gran Canaria for mangfoldighed!

Jeg ankom til Gran Canaria for to uger siden for nu at starte sommersæsonen op endnu engang for Bravo Tours. Mine forventninger er høje til denne sommer. De største forventninger er, at solen skal skinne, og at alle gæster skal have det godt!

Den store ferie klassiker om vinteren

Gran Canaria har ry for at være et af charterbranchens store klassikere. Det skyldes nok, at der altid er sol, også selvom der skulle være sneget sig en overskygget dag ind i ugens program. Alle de lokale er altid glade, og man kan mærke en livsglæde, som man hurtigt bliver en del af.

Alle kommer til Gran Canaria med det formål at holde ferie. Men mange kommer med forskellige meninger om, hvad ferie er for dem. Ligge ved poolen, ligge ved stranden, spise god lokal mad, vandre i bjerge, køre rundt i bil langs kysten, køre i bil i bjergene, køre i jeeps i barskt terræn, dyrke vandsport, dyrke motion, tage på bådtur, se delfiner, dykke, tage dykkercertifikat, shoppe tøj, bruge en dag i shoppingcentre, komme tæt på flora og fauna, tage i vandland, spille golf, sidde på den lokale bar med en kold øl, hilse på de mange bekendtskaber fra tidligere år, møde nye bekendtskaber, gå i byen og feste natten lang, gå ture langs strandpromenaden, nyde de mange aktiviteter for børn eller bare nyde solen, der går ned sent om aftenen.

Der er ingen tvivl om, at Gran Canaria er for alle! Man kan foretage sig lige det, man har lyst til. Gran Canaria er et mekka af seværdigheder, aktiviteter og muligheder.

For nogle lyder det uoverskueligt på en uge eller 14-dages ferie, men Gran Canaria har erfaring, og derfor er der igennem årerne også blevet rettet til og kørt i stilling, så kun det bedste af det bedste er tilbage, og derfor er det varierede program nøje udvalgt for alle de mange turister, der besøger Gran Canaria i løbet af et år.

Lækre strande på sydkysten

Der er ingenting, der ikke kan lade sig gøre på øen. Den udstråler mangfoldighed! Det afspejler sig ikke mindst i de mange hoteller, der findes, især på sydkysten, hvor også Bravo Tours holder til. Her er der mest sol og ikke mindst de lækreste strande. Det bjergrige terræn holder til i baghaven, så man kan nemt at bevæge sig op i den køligere og friske luft. Hotellerne er alt fra små hyggelige steder, der blev bygget i starten af charterturismens tid, hvor mange stamgæster vender tilbage til, og hvor de gule og grønne striber pryder den gammeldags plastikparasol, der står ved poolen, hvor også poolbaren ligger og ikke mindst fungerer som et lille supermarked.

Der findes større ressorts med plads til børnefamilier, hvor det er tilladt at kaste rundt med badedyr og luftmadrasser i poolen, og hvor isene kan købes tæt på eller kan spises gratis dagen lang, hvis man har valgt All Inclusive. Ved siden af kan der ligge et stort eksklusivt hotel med den rigtige udsigt, designermøbler og høj service dagen lang. Der findes hoteller i alle prisklasser, i alle størrelse, i dale, på toppen af et bjerg, helt ned til stranden, uden for byen, tæt på de lokale og midt i centrum, hvor alting sker.

Gran Canaria for mangfoldighed! Det bliver en god sommer 🙂

Med venlig hilsen

Louisa Frid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *