Hurghada – Katamaran sejltur på det Røde Hav – Sail a Cat

Det ligger i vores gener tilbage fra vikingetiden! Selvfølgelig, kan man sige, eftersom lille Danmark er omringet af vand. Danskere har altid kunnet lide at sejle, og når sommersolen skinner på bølgen blå, kilder det for mange helt ud i fingerspidserne, for at komme ud og få vind i håret.
Hurghada catemaran

I Hurghada har man mulighed for at sejle med en flot katamaran ud på det fantastiske Røde Hav, der trods navnet, har nogle af verdens flotteste blå nuancer! Vandet er så klart at man allerede fra båden, vil kunne se fiskeliv, som folder sig mangfoldigt ud i de farverige koralrev.

På turen vil båden stoppe flere gange, hvor der er mulighed for at opleve de forskellige fiskearter, som findes i alle farver og former i Røde Havet. På med finner, maske og snorkel – hop i vandet, og føl dig som en fisk på besøg i en ny og spændende verden under havoverfladen. Hverken billeder eller ord kan forberede jer på, hvad I kommer til at se, for det er noget helt specielt!

Et af de flotteste dyr, som lever i dette vidunderlige hav, er delfinen. Et dyr som er legesygt og intellegent på samme tid. Delfinerne synes, vi er lige så interessante, som vi synes, de er. Vi har flere gange været heldige på katamaran sejlturen, at se at en hel flok delfiner komme svømmende omkring båden. En chance for at se delfiner helt tæt på, må man ikke snyde sig selv for!

Når tiden er inde til at sejle tilbage mod Hurghada slukker kaptajnen motoren – besætningen sætter sejl, for nu at lade vinden føre os. Lig dig på en madras i den store ”hængekøje” forrest på båden, mens det azurblå hav suser af sted lige under dig. Nyd solens stråler, som varmer de blege ben, der har været gemt væk i en alt for lang vinter. Nyd noget koldt at drikke fra baren, mens vinden får håret til at bølge, og båden skærer sig igennem vandet. Oplev den flotte udsigt fra havet mod Hurghada, hvor du er på ferie. Tag med Bravo Tours ud at sejle på en lækker, oplevelserig og samtidig afslappende katamaran tur på det Røde Hav!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *