Side – en dejlig blanding af kultur, oplevelser og strand

Side ligger et par timers kørsel fra Alanya – og det første indtryk er, at der bliver bygget meget nyt – men det foregår i udkanten af byen, så man kan gå rundt i byen uden at blive forstyrret af byggeriet.

Læs også en stor rejseguide til Side området her.

Vi blev indlogeret på hotel Narcia. Skønt kategori 4-hotel med All Inclusive, hvor personalet var meget hjælpsomme. Vi tog elevatoren op til 5. sal og stillede bagagen ind. Sikke en skøn udsigt fra balkonen – ud over havet, swimmingpoolen med 2 rutsjebaner og markerne ved siden af hotellet. Lækkert, lækkert hotel.

Narcia_Side

Derefter gik turen til et par af vores andre hoteller, Side Mar og Aqua Beach. Begge hoteller er flotte resorthoteller, hvor man har alt til ferien – og faktisk ikke behøver at tage væk, for der er All Inclusive på de fleste af vores hoteller i Side.
Derfra tog vi videre til seværdighederne i området.

Vi besøgte en moske, hvor vores destinationschef Michel forklarede os alt om islam og hvilke traditioner, der er, inden en troende går ind i moskeen. Moskeen var en kopi af Den Blå Moske i Istanbul – rigtig, rigtig flot og imponerende.

Derefter til udgravningerne – som først blev fredede for 50 år siden, så der er desværre forsvundet nogle ting derfra. Her er tempelrester for Apollo og Athenas templer. Bagved ligger det flotte amfiteater.

I den gamle bydel er der masser af liv – en handelsgade, hvor man virkelig skal prutte om priserne – og også masser af barer og restauranter. Langs strandpromenaden kan man fra mange af barerne og restauranterne se den smukkeste solnedgang i Tyrkiet!
Vi kørte forbi Manavgat-floden, hvor der også er muligheder for udflugter til.

Søndag skulle vi fra hotellet kl. 12.00, så nogle af os var en tur i hamam – hvor vi blev skrubbet og masseret – rigtig dejligt ovenpå en hård tur. Et par andre fik en fod- og håndbehandling med Garra Rufa-fisk, som ”spiser” de døde hudceller og gør huden glat og blød.

Så var vi alle klar til at køre videre mod Kemer for at spise frokost og se vores hoteller der, inden turen gik mod lufthavnen og Danmark.

Marketing_gruppebillede_Side

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *