Skønne Gloria Palace i San Agustin

Det er ikke tit, at det man husker bedst fra sin ferie er hotellet. Men det er altså det som har sat sig bedst fast i vores hoveder efter en dejlig ferie på Gran Canaria. Det betyder selvfølgelig også noget, at vi havde valgt all inclusive, da du så mere eller mindre er tvunget til at være på hotellet 3 gange om dagen, morgen, middag og aften.

Det betyder dog ikke noget når hotellet har så mange faciliteter og utrolig lækker med.

Det er selvfølgelig Hotel Gloria Palace vi taler om, som vi besøgte via Bravo Tours.

Hele rejsen derned gik rigtig fint med fly og efterfølgende transferbus. Det første der møder dig er et ret stort hotel, og når vi så får tjekket ind – er der bare den skønneste udsigt ud over Atlanterhavet. Det er helt klart og blåt, som du kender det fra film. Vi var blæst bagover.

Hele stemningen på hotellet var fantastisk – lige fra de søde receptionister, de hurtige bartendere til alle rengøringsfolk og hvad vi ellers stødte på. Vi mødte simpelthen ingen sure mennesker på vores tur – og det mindes jeg ikke vi har prøvet før. Og all inclusive buffet’en havde alt hvad hjertet gebærer.

Stemningen om aftenen er uovertruffen. Det er virkelig luksus – og vi kommer helt sikkert igen en anden gang. Vi har allerede været inde og lure priser og datoer vi kan tage afsted igen til vinter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *